Kurssikeskus Hvittorp sekä Villa Hvittorp sijaitsevat Vitträsk-järven rannalla Kirkkonummella 10–40 minuutin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudun yrityksistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Hvittorp tarjoaa inspiroivat puitteet ja tilat mm. kokouksiin, koulutuksiin, virkistys- tai tyhypäiviin, seminaareihin ja saunailtoihin kauniin luonnon keskellä.

Hvittorpin keittiö valmistaa tapahtumiinne herkulliset ateriat laadukkaista raaka-aineista. Hvittorpissa pyritään käyttämään lähi- ja luomuruokaa mahdollisuuksien mukaan ja Hvittorp voittikin kultaa 2015 EcoCentrian järjestämässä keittiöiden ja ravintoloiden luomun käytön SM-kisassa.

Ota yhteyttä: kurssikeskukset.espoo(Ät - merkki)evl.fi, p. 09 8050 2890, arkisin klo 9–15.  Huom. kurssikeskus on pääosin varattu viikonloppuisin ja kesäisin seurakunnan toiminnalle.

Villa Hvittorpia voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin mm. häihin, syntymäpäiville, sukukokouksiin, ristiäisiin, lakkiaisiin tai muihin juhliin. Huom. Villa Hvittorp on suljettu toistaiseksi remontin vuoksi.

Villan varaustiedustelut: kurssikeskus.hvittorp(Ät - merkki)evl.fi, p. 09 8050 2933

Tervetuloa. Odotamme sinua.