Irrottaudu arjen hektisyydestä luonnon rauhassa. Kaunis puistoalue tarjoaa tilaa kaikenlaiselle tekemiselle. Teemme yhteistyötä useiden eri ohjelmapalvelutuottajien kanssa, alta löydät yhteystiedot.
Sisäliikuntaa varten kurssikeskuksesta löytyy iso tila, jossa voi pitää vaikka jooga, -tai jumppahetken ja tilasta löytyy lisäksi takka.
Tutustu myös Villa Hvittorpin upeaan linnaan!

KOKOUS / VIRKISTYSPÄIVÄTARJOUS
Mikä onkaan parempi sää viettää kokous tai virkistyspäivää, kuin raikas ja kirpakka talvinen päivä! Tule siis virkistäytymään Hvittorpin upeisiin maisemiin Elämystorpan vauhdikkaassa seurassa!
Tarjoamme kokouspaketin hintaan 36,25 eur / henkilö. Hinta voimassa maaliskuun 2020 loppuun asti (norm. 47 eur / hlö).
Kokouspakettimme sisältää:
Kokoustilan kurssikeskuksessa AV- laitteineen, runsaan aamupalan, herkullisen lounaan buffetpöydästä ja monipuoliset iltapäiväkahvi tarjoilut. Hvittorpissa valmistetaan ihanan herkullista ruokaa sekä käytetään kotimaista ja luomuruokaa mahdollisimman paljon.
Elämystorpan hauskaa ja vauhdikasta metsäpakopeliä voi pelata säällä kuin säällä tai vaikka pimeällä otsalamppujen valossa!
Metsäpakopelin hinta on 49 eur + alv / henkilö. Hinta voimassa maaliskuun 2020 loppuun asti (norm. 59 eur + alv / hlö).
Pako metsästä – taistelu aikaa vastaan alkaa…. katso video
Metsäpakopelin varaukset ja tiedustelut:
jyrki.torppa(Ät - merkki)elamystorppa.fi
puh. 020 743 2140

Ohjelmapalveluita tarjoavat:

Elämystorppa
Hiljenny hetkeksi luonnossa, energiaa luonnosta, tuoksuja, makuja ja luonnon rauhoittavia ääniä. Uppoudu luontoon kaikilla aisteillasi ja palaa arkeen virkistyneenä ja rentoutuneena. Koe luonnon rauha ja hiljaisuus ja tankkaa voimia arkeen työtovereittesi ja ystäviesi kanssa.
Kysy lisää: Jyrki Torppa, jyrki.torppa(Ät - merkki)elamystorppa.fi, p. 020 743 2140, elamystorppa.fi

Event Heaven
Herätät työyhteisösi tiimihengen ja luot työporukallesi yhteenkuuluvuutta. Event Heavenin TYHY-tuotevalikoimista löytyy tiimihengen kohottajina TIIMI-olympialaiset sekä -visailut, osallistavat LUOVUUS-kädentaitopajat sekä erilaisia vaihtoehtoja VOI HYVIN -mielen ja kehon hallintaan, kuten mindfulnesia ja ekojoogaa. Ohjelmapalveluista löydät esiintyjät bändistä sooloon, juontajat, koomikot ja tapahtumatekniikan.
Kysy lisää: hanna.jankkari(Ät - merkki)eventheaven.net, 050 388 4474.

Mindstone oy
Työterveyshoitaja, mindfulness- ohjaaja ja metsäterveysvalmentaja auttaa vahvistamaan terveyttä ja hyvinvointia. Palvelut hyödyntävät uusinta tutkimustietoa stressioireiden lievittämisestä ja terveyden vahvistamisesta.  Ne sopivat virkistymiseen, kokousten väliohjelmaksi, mukavaan yhdessäoloon ja työhyvinvoinnin tueksi.
Kysy lisää: Jonna Huomo, mindstone.fi

Tuunaajamutsi
Käsillä tekeminen on yksi parhaista tavoista keskittyä, rauhoittua ja lisätä mielen hyvinvointia sekä luovuutta sekä yhteisöllisyyttä. Kierrätysmateriaalin käyttö tuo tekemiseen rentoutta; jokainen uskaltaa kokeilla, mitä omin käsin syntyy. Tuunaajamutsi on ohjelmapalveluyritys, joka konkretisoi kestävän kehityksen arvoja hauskasti ja luovasti.
Lue lisää: tuunaajamutsi.fi/ohjelmapalvelut, Annakaisa Kilpinen

Virkistys- ja tyhypäivät

Post navigation