Kokoukset, virkistyspäivät ja tyhypäivät

Hvittorp tarjoaa rauhalliset ja inspiroivat puitteet tilaisuuksiin. Rauhallinen ympäristö ja inspiroiva ilmapiiri luovat hyvät lähtökohdat järjestää onnistunut tilaisuus.

Villan keskikerroksessa on neljä viehättävää 6–20 hengen kokous- ja ryhmätyötilaa. Lisäksi alakerran maalauksellinen sali tarjoaa tilat noin 30 hengen tilaisuuteen.

Kokous- ja kurssikeskuksessa on neljä modernia ja hyvin varusteltua kokoustilaa 6–60 hengelle sekä Hvittorpin kokous- ja kurssikeskuksen keittiö, majoitustilat, ruokasali, kappeli ja kabinetti.

Kappeliin mahtuu 116 henkeä, sitä voi käyttää kirkollisten toimitusten lisäksi luentosalina. Kappelin akustiikka on hyvä kuoroille ja erilaisille musiikkiyhtyeille.

Majoitus

Majoitustilat sijaitsevat kokous- ja kurssikeskuksessa. Tarjoamme majoitusta ryhmille ja majoitustilaa on kaikkiaan 66 henkilölle. Rauhalliset ja siistit huoneet ovat kahden-neljän hengen huoneita, joissa on suihku ja wc. Kahdessa huoneessa on varustus liikuntaesteisille.

Tarjoamme laadukasta ja turvallista majoitusta, meillä nukut yösi rauhallisessa ympäristössä.  Majoituskartat: Hvittorp Metsäkukat ja Hvittorp Puutarhakukat

Sauna

Rauhallisella paikalla sijaitseva viihtyisä rantasauna ja takkakabinetti n. 15 henkilölle on varattavissa erikseen kruunaamaan päivän. Saunan terassilta avautuu upea puhdasvetinen järvimaisema, jota katsellessa mieli rauhoittuu.

Ohjelmapalvelut

Hiljenny hetkeksi luonnossa, energiaa luonnosta, tuoksuja, makuja ja luonnon rauhoittavia ääniä. Uppoudu luontoon kaikilla aisteillasi ja palaa arkeen virkistyneenä ja rentoutuneena. Koe luonnon rauha ja hiljaisuus ja tankkaa voimia arkeen työtovereittesi ja ystäviesi kanssa.

Ota yhteyttä Jyrki Torppa puh. 020 743 2140 tai jyrki.torppa(Ät - merkki)elamystorppa.fi

www.elamystorppa.fi