Kokoukset, virkistyspäivät ja tyhypäivät

Hvittorp tarjoaa rauhalliset ja inspiroivat puitteet tilaisuuksiin. Rauhallinen ympäristö ja inspiroiva ilmapiiri luovat hyvät lähtökohdat järjestää onnistunut tilaisuus.

Villan keskikerroksessa on neljä viehättävää 6–20 hengen kokous- ja ryhmätyötilaa. Lisäksi alakerran maalauksellinen sali tarjoaa tilat noin 50 hengen tilaisuuteen.

Kurssikeskuksessa on neljä modernia ja hyvin varusteltua kokoustilaa 6–60 hengelle sekä Hvittorpin kurssikeskuksen keittiö, majoitustilat, ruokasali, kappeli ja kabinetti.

Kurssikeskuksen kappeliin mahtuu 116 henkeä, sitä voi käyttää kirkollisten toimitusten lisäksi luentosalina. Kappelin akustiikka on hyvä kuoroille ja erilaisille musiikkiyhtyeille.

Kokouspaketti, päiväkokous

Hinta 47 €  (villassa 57–68 €)
sisältää kokoustilan, aamiaisen, lounaan ja päiväkahvin (ja upean ympäristön).

Kokouspaketti, majoittuva kokous  1 1/2 vrk
Hinta on 131 €
sisältää kokoustilan, majoituksen omin liinavaattein sekä ruokailut (2 aamupalaa, 2 lounasta, 2 päiväkahvia, päivällinen, iltapala).
Pyydä tarjous, räätälöimme palvelut toiveidenne mukaiseksi.

Majoitus

Majoitustilat sijaitsevat kurssikeskuksessa. Tarjoamme majoitusta ryhmille ja majoitustilaa on kaikkiaan 65 henkilölle. Rauhalliset ja siistit huoneet ovat kahden-neljän hengen huoneita, joissa on suihku ja wc. Kahdessa huoneessa on varustus liikuntaesteisille.

Tarjoamme laadukasta ja turvallista majoitusta, meillä nukut yösi rauhallisessa ympäristössä.  Majoituskartat: Hvittorp Metsäkukat ja Hvittorp Puutarhakukat

Sauna

Rauhallisella paikalla sijaitseva viihtyisä rantasauna ja takkakabinetti n. 15 henkilölle on varattavissa erikseen kruunaamaan päivän. Saunan terassilta avautuu upea puhdasvetinen järvimaisema, jota katsellessa mieli rauhoittuu.

Ohjelmapalveluita tarjoavat:

Elämystorppa
Hiljenny hetkeksi luonnossa, energiaa luonnosta, tuoksuja, makuja ja luonnon rauhoittavia ääniä. Uppoudu luontoon kaikilla aisteillasi ja palaa arkeen virkistyneenä ja rentoutuneena. Koe luonnon rauha ja hiljaisuus ja tankkaa voimia arkeen työtovereittesi ja ystäviesi kanssa.
Kysy lisää: Jyrki Torppa, jyrki.torppa(Ät - merkki)elamystorppa.fi, p. 020 743 2140, elamystorppa.fi

Event Heaven
Herätät työyhteisösi tiimihengen ja luot työporukallesi yhteenkuuluvuutta. Event Heavenin TYHY-tuotevalikoimista löytyy tiimihengen kohottajina TIIMI-olympialaiset sekä -visailut, osallistavat LUOVUUS-kädentaitopajat sekä erilaisia vaihtoehtoja VOI HYVIN -mielen ja kehon hallintaan, kuten mindfulnesia ja ekojoogaa. Ohjelmapalveluista löydät esiintyjät bändistä sooloon, juontajat, koomikot ja tapahtumatekniikan.
Kysy lisää: hanna.jankkari(Ät - merkki)eventheaven.net, 050 388 4474.

Mindstone oy
Työterveyshoitaja, mindfulness- ohjaaja ja metsäterveysvalmentaja auttaa vahvistamaan terveyttä ja hyvinvointia. Palvelut hyödyntävät uusinta tutkimustietoa stressioireiden lievittämisestä ja terveyden vahvistamisesta.  Ne sopivat virkistymiseen, kokousten väliohjelmaksi, mukavaan yhdessäoloon ja työhyvinvoinnin tueksi.
Kysy lisää: Jonna Huomo, mindstone.fi

Tuunaajamutsi
Käsillä tekeminen on yksi parhaista tavoista keskittyä, rauhoittua ja lisätä mielen hyvinvointia sekä luovuutta sekä yhteisöllisyyttä. Kierrätysmateriaalin käyttö tuo tekemiseen rentoutta; jokainen uskaltaa kokeilla, mitä omin käsin syntyy. On palkitsevaa saada aikaiseksi ekologinen tuote, jonka taustalla on tarina. Tuunaajamutsi on ohjelmapalveluyritys, joka konkretisoi kestävän kehityksen arvoja hauskasti ja luovasti. Ohjelmat ovat tuunaustyöpajoja, joissa uusiokäytetään asiakasyrityksen omaa, osallistujien tuomaa tai Tuunajamutsin hankkimaa poistomateriaalia. Digitalisoituvassa arjessa kaipaamme käsillemme ja tuntoaistillemme töitä.
Lue lisää: tuunaajamutsi.fi/ohjelmapalvelut, Annakaisa Kilpinen