Yhteystiedot

Varaukset: kurssikeskukset.espoo(Ät - merkki)evl.fi
p. 09 8050 2890 arkisin klo 9–15 tai 09 8050 2933

Huom. Villa Hvittorp on suljettu toistaiseksi remontin vuoksi.
Villa Hvittorpin varaukset:
kurssikeskus.hvittorp(Ät - merkki)evl.fi
p. 09 8050 2933

Osoite
Hvittorpintie 243, 02430 Masala, Kirkkonummi

HUOM!
Hvittorpintiellä on painorajoitteinen silta. Etuakseli 8 tonnia ja taka-akseli 13 tonnia.
Huomioitava erityisesti tilauskuljetuksissa.

Ajo-ohje
Helsingin suunnalta tultaessa ajetaan Länsiväylää Kirkkonummen suuntaan ja käännytään Sundsbergin liittymästä Masalan keskustaa kohti. Turunväylältä, Vantaan ja Espoon suunnalta tultaessa ajetaan Kehä III:sta länteen ja käännytään Masalan risteyksestä. Ennen Masalan keskustaa käännytään vasemmalle Veklahteen ja oikealle Hvittorpintielle noin 1 km jälkeen. Ajetaan suoraan kunnes saavutaan Hvittorpin pysäköintialueelle, josta kävelytiet kurssikeskukseen ja Villa Hvittorpiin.

Ohjelmapalveluita tarjoavat:

Elämystorppa
Hiljenny hetkeksi luonnossa, energiaa luonnosta, tuoksuja, makuja ja luonnon rauhoittavia ääniä. Uppoudu luontoon kaikilla aisteillasi ja palaa arkeen virkistyneenä ja rentoutuneena. Koe luonnon rauha ja hiljaisuus ja tankkaa voimia arkeen työtovereittesi ja ystäviesi kanssa.
Kysy lisää: Jyrki Torppa, jyrki.torppa(Ät - merkki)elamystorppa.fi, p. 020 743 2140, elamystorppa.fi

Event Heaven
Herätät työyhteisösi tiimihengen ja luot työporukallesi yhteenkuuluvuutta. Event Heavenin TYHY-tuotevalikoimista löytyy tiimihengen kohottajina TIIMI-olympialaiset sekä -visailut, osallistavat LUOVUUS-kädentaitopajat sekä erilaisia vaihtoehtoja VOI HYVIN -mielen ja kehon hallintaan, kuten mindfulnesia ja ekojoogaa. Ohjelmapalveluista löydät esiintyjät bändistä sooloon, juontajat, koomikot ja tapahtumatekniikan.
Kysy lisää: hanna.jankkari(Ät - merkki)eventheaven.net, 050 388 4474.

Mindstone oy
Työterveyshoitaja, mindfulness- ohjaaja ja metsäterveysvalmentaja auttaa vahvistamaan terveyttä ja hyvinvointia. Palvelut hyödyntävät uusinta tutkimustietoa stressioireiden lievittämisestä ja terveyden vahvistamisesta.  Ne sopivat virkistymiseen, kokousten väliohjelmaksi, mukavaan yhdessäoloon ja työhyvinvoinnin tueksi.
Kysy lisää: Jonna Huomo, mindstone.fi

Tuunaajamutsi
Käsillä tekeminen on yksi parhaista tavoista keskittyä, rauhoittua ja lisätä mielen hyvinvointia sekä luovuutta sekä yhteisöllisyyttä. Kierrätysmateriaalin käyttö tuo tekemiseen rentoutta; jokainen uskaltaa kokeilla, mitä omin käsin syntyy. On palkitsevaa saada aikaiseksi ekologinen tuote, jonka taustalla on tarina. Tuunaajamutsi on ohjelmapalveluyritys, joka konkretisoi kestävän kehityksen arvoja hauskasti ja luovasti. Ohjelmat ovat tuunaustyöpajoja, joissa uusiokäytetään asiakasyrityksen omaa, osallistujien tuomaa tai Tuunajamutsin hankkimaa poistomateriaalia. Digitalisoituvassa arjessa kaipaamme käsillemme ja tuntoaistillemme töitä.
Lue lisää: tuunaajamutsi.fi/ohjelmapalvelut, Annakaisa Kilpinen